Optiphi

Het huidverbeterende merk Optiphi valt net als Kalahari onder het label van House of African Beauty.

In de salon werken we al een aantal jaar met Kalahari producten en zijn hier super tevreden over, Daarnaast werken we nu ook al weer een tijdje met de producten van Optiphi, deze zijn ontstaan uit wetenschappelijke onderzoeken in medische industrie. Het merk is koploper op het gebied van innovatieve skincare. Omdat wij met Pouw Studio high level huidverbetering en huidverjonging nastreven, sluit Optiphi perfect aan.

Werkzame stoffen in huidverzorging
Alle Optiphi producten bevatten hoge percentages werkzame stoffen en richten zich met name op de vernieuwing van de huid. De resultaten zijn ongelooflijk.

Optiphi richt zich op de cellen in de huid, om daar een ‘Positive Homeostatic Influence (PHI)’ te creëren. ‘Homeostatisch’ staat voor het systeem dat de huishouding van een cel, weefsel of organisme in balans houdt. Dit zorgt voor een optimale celfunctie, dat weer bijdraagt aan huidverjonging.

Wanneer Optiphi en wanneer Kalahari
In de schoonheidssalon werken we met zowel Kalahari als Optiphi producten. Wanneer je voor het eerst in de salon komt, kijken we naar jouw huid en bespreken we je wensen. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan voor, waarbij we de beste huidverzorgingsproducten kiezen die volledig aansluiten bij jouw huid.

[ Plan een afspraak ]

Optiphi Classic Range
De Classic Range is een huidverzorgingslijn, die zich richt op de huid als geheel. Deze basisbehandeling verbetert o.a. het vochtgehalte en de barrièrefunctie van de huid, door collageen en elastine op te bouwen. Het doel van de Optiphi Classic Range is huidverbetering, door de gezondheid van de huid te optimaliseren. Ook worden toekomstige beschadigingen van de huid voorkomen.

De Optiphi producten uit de Classic Range zijn individueel te gebruiken én in combinatie met de Active Range. Voor maximaal resultaat is het belangrijk om naast de facials in de schoonheidssalon ook thuis je huid goed te verzorgen. We stemmen de behandeling en het advies voor thuis volledig af op wat jouw huid nodig heeft.

Optiphi Active Range
De Active Range behandeling speelt dieper in op de cel(opbouw). Het doel van de Optiphi Active Range is het verbeteren van de celstructuur en celfunctie.
De Active Range werkt in vergelijking met de Classic Range (nog) meer in op cellulair niveau, pigmentatie en de vitaliteit en levensduur van de huidcellen.

Daarmee is de Active lijn een uitgebreidere anti-aging lijn, die zich focust op het tegengaan van huidveroudering.

Twijfel je welke Optiphi gezichtsbehandeling en producten het beste voor jou geschikt zijn? We zorgen altijd dat elke behandeling en het productadvies compleet wordt aangepast op de behoeftes van jouw huidtype.

Wil je een afspraak maken voor een heerlijke behandeling of meer informatie?
Mail naar info@pouwstudio.nl of bel naar 071 200 10 58