Riact Coaching

Nieuw bij Pouw Nail & Skinstudio!

Op maandag avond in Rianne van Riact Coaching te vinden in onze salon. Op deze avond kun je terecht voor al je vragen, consulten en advies over supplementen!

Rianne biedt verschillende manieren aan om een gezonde lifestyle te creëren:

1:1 Traject

Herken jij dit?

Gezonder leven lukt gewoon niet en je hebt geen idee wat nou eigenlijk echt gezond is. Je valt steeds weer terug in oude en ongezonde gewoontes en lukt het jou niet om een gezonde leefstijl langer dan een paar weken vol te houden. Maandelijks zie je op tegen je menstruatie en heb je nergens zin in.  Je (darm)klachten worden alleen maar erger. Je wilt echt goed voor jezelf zorgen en afvallen maar wat je ook probeert, de resultaten zijn nooit blijvend.  Boodschappen doen is echt een drama en de inspiratie is ver te zoeken.  Je wil zoveel maar je energielevel laat het niet toe.

Ik stond ook in jouw schoenen totdat ik erachter kwam dat het ook echt heel anders kan.

Een gezonde leefstijl waardoor jij je fit, energiek, goed en vol zelfvertrouwen voelt hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Zonder streng dieet en met de juiste balans is dat ook voor jou mogelijk!

EMB Bloedtest

Meten is weten!


Loop jij al langer rond met vervelende klachten zoals:

  • Energietekort & vermoeidheid
  • Menstruatiepijn (PMS)
  • Darmklachten
  • Verminderd immuunsysteem
  • Emotionele & mentale struggles
  • Acne en huidproblemen
  • Migraine of hoofdpijn
  • Andere vage klachten?

Of wil jij graag weten hoe jij jouw lichaam goed kan voorbereiden op een grote gebeurtenis zoals een zwangerschap?

Tijd om actie te ondernemen!

Jouw (vage) klachten zijn signalen van je lichaam die je serieus moet nemen. Zie het als een emmer met water, die kan helemaal vol druppelen en het laatste druppeltje kan net jouw emmer doen overstromen terwijl dat ene druppeltje niet alleen de oorzaak is. Zo werkt het ook in jouw lichaam. Alle kleine kwaaltjes waarvan je niet eens bewust bent dat het signaaltjes zijn -denk aan een trillend ooglid, haaruitval, futloos, vermoeidheid, een kalknagel, trek in zoetigheid, slecht slapen en ga zo maar door- , stapelen zich op totdat je lichaam moe en uit balans is en dat is de reden van jouw klachten.

Supplementen

Daarnaast heeft Rianne een heel mooi assortiment supplementen van Vitakruid. Mooie vitamines en mineralen om zowel je huid als je lijf gezond en stralend te houden. Haar producten zijn te bestellen via https://shop.riact.nl/product-category/supplementen/

Gebruik de kortingscode “Vitakruid” voor 20% korting op alle producten van Vitakruid of de kortingscode “10%korting” voor korting op bijna alle producten!

Wil je een afspraak maken voor een gratis intake of meer informatie?
Mail naar rianne@riact.nl , kijk op www.riact.nl of bel naar 06 27 46 42 72