Bindweefselmassage

Wilt u een strakkere, stevigere huid zonder gebruik van apparatuur?
Dan is een bindweefsel massage misschien wel iets voor u!

Bindweefsel massage is een effectieve manuele behandeling ,een anti-aging product, tegen fijne lijntjes  en verslapping. Het is de perfecte behandeling om de huidconditie te verbeteren. De bindweefsel laag in de huid is de laag waarin collageen en elastine zich bevindt, ook vind hier de transport van afval- en voedingsstoffen plaats. De huid heeft voedingsstoffen en zuurstof nodig om gezond te blijven. Als u slecht rood wordt na sporten of bindweefsel kan dit duiden op blokkades van de huid. Hierdoor kunnen de eerste lijntjes zichtbaar worden. Door de knedende en rollende bewegingen word uw huid ”losgemaakt” en wordt de doorbloeding gestimuleerd, worden verklevingen van collageen en elastine losgemaakt, daarna worden deze verklevingen afgebroken en door de actieve doorbloeding beter afgevoerd. Daarnaast worden er weer nieuwe voedingstoffen aangemaakt, wat de productie van collageen en elastine stimuleert.

Door het af- en aanvoeren van de afval- en voedingsstoffen zijn bindweefselmassages ook zeer geschikt voor probleem huiden met littekens of eczeem.

Bindweefselmassages kunnen als pijnlijk worden ervaren, omdat het bindweefsel echt lot gemaakt wordt. Natuurlijk wordt er goed gekeken wat uw huid aankan. Hoe gezonder de huid, hoe steviger de massage, hoe mooier het resultaat. Uw huid kan rood kleuren na de behandeling, dit komt doordat de doorbloeding op gang is gebracht. Hoe roder de huid, hoe gezonder! U zult merken dat uw ”natuurlijke glow” steeds langer aanhouden. Uw huid egaliseert en glanst meer.

Bindweefsel massages zijn een proces om uw huid gezond te maken.

Vergelijk het met een sportschool,1 keer sporten geeft ook niet gelijk het ultieme resultaat!

U kunt kiezen voor een losse bindweefsel massage, maar houdt er rekening mee dat u het gewenste resultaat dan misschien nog niet behaald hebt. Daarom raden wij bindweefselmassages altijd in kuur verband aan.

Wilt u echt een zichtbaar resultaat boeken dan hebben wij een kuur voor u samengesteld. Deze kuur bestaat uit 6 behandelingen. De eerste 5 behandelingen doet u wekelijks, dan last u een pauze in van 4 weken en boekt u daarna de 6e behandeling. Na deze intense kuur kunt u de behandeling elke maand boeken als onderhoud behandeling, ook te combineren met uw gezichtsbehandeling.

Ben je nog jong en wil je je huid alvast gaan onderhouden is het niet nodig te starten met een kuur, maar kun je de behandeling met enige regelmaat doen.

Wilt u persoonlijk advies of een kuur op maat, neem vrijblijvend contact met ons op!

 

 

Wilt u een afspraak maken voor een heerlijke behandeling of meer informatie?
Mail naar info@pouwstudio.nl of bel naar 071 200 10 58