Lashes

Be Fabu-Lash

Wimperlifting is een behandeling waarbij uw eigen wimpers 4-6 weken gekruld worden. Het liften van je wimpers is iets anders dan wimperextensions. Wimperextensions zijn valse wimpers die aan je eigen wimpers worden vastgemaakt. Bij wimperlifting werken we enkel met en op de eigen wimperhaartjes.

Extensions groeien met je wimpers mee en als deze uitvallen, krijgt je ‘hapjes’ in je wimpers. Die moeten weer bijgevuld met nieuwe haartjes.

Bij een wimperlift ben je in 1x klaar. Bij deze behandeling worden je eigen wimpers door middel van de Lifting Solution en de Setting solution in de juiste vorm gebracht. Dit gebeurt door de zwavelverbinding in je wimper in de gewenste krul vast te zetten. Ik maak voor deze behandeling gebruik van de producten van MRS. Lashlift.

Ben je bang dat je wimpers niet geschikt zijn voor wimperlifting? Maak je geen zorgen. De behandeling is zowel bij korte als lange wimpers mogelijk. In de salon kijken we samen wat voor soort wimpers je hebt en wat voor krul het mooiste bij je past. Je wimpers worden gelijk geverfd waardoor je wimpers nog langer lijken en je ogen nog meer spreken.

De voordelen van wimperlifting

 • 4 tot 6 weken mooie gekrulde wimpers
 • Geen wimperkruller meer nodig
 • Geen wimper extensions meer nodig
 • Bijna geen mascara meer nodig
 • Handig voor mensen met allergie voor make-up
 • Direct resultaat
 • Bestand tegen water
 • Niet schadelijk voor uw eigen wimpers

Goodbye Fake Lashes, Hello Curls!

Veel gestelde vragen over het liften van wimpers

Sinds we begonnen zijn met het aanbieden van wimperliftbehandelingen krijgen we er regelmatig vragen over. We hebben de meest gestelde vragen over wimperlifting hieronder beantwoord.

Staat je vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

 • Is wimperlifting schadelijk?

Nee, deze behandeling is absoluut niet schadelijk voor de eigen wimpers. Ik heb een uitgebreide training gevolgd om de wimperlift uit te voeren. De coatings die ik gebruik voor de behandeling zijn mild en verzorgend voor uw eigen wimpers. Net als de verf die ik gebruik om uw wimpers na de wimperlift te kleuren.

Heb je erg gevoelige ogen of allergieën, overleg dan even met me om te kijken of de wimperlift ook in jouw situatie geschikt is.

 • Hoe lang duurt een wimperlift?

Een wimperbehandeling duurt ongeveer 45 minuten. Ik verwijder eerst eventuele make-upresten. Daarna bepalen we met een siliconenschild de curve van je wimpers aan de hand van de wimperlengte. Met een speciale gelcoating worden je wimpers gelift van de aanzet. Het resultaat is een open blik met lange, perfect gespreide wimpers. En doordat je wimpers ook een kleurtje krijgen, geeft dit meteen een extra colour boost en heeft het een nog mooier resultaat.

 • Mag ik make-up gebruiken nadat mijn wimpers gelift zijn?

Ja, dat mag zeker, maar je zal zien dat mascara niet eens meer per se nodig is.

Het is wel belangrijk om je wimpers de eerste 24 uur droog te houden. Zo hebben de wimpers tijd om zich te fixeren. Gebruik daarom die eerste 24 uur geen make-up en probeer zo min mogelijk in je ogen te wrijven. Na 24 uur kan je er gewoon mee douchen, sporten, zwemmen, naar de sauna etc. Let er ook even op dat je voorzichtig slaapt. Als je met je gezicht en dus je ogen diep in je kussen ligt, kunnen de wimpers een beetje scheef gaan zitten of iets door de war gaan (maar dit is met een schoon borsteltje, makkelijk weer te herstellen)

 • Kan ik mijn ogen met elk make-up reiniger schoonmaken?

Je kan je ogen na een wimperlift gewoon reinigen. Er is in de salon ook een speciale make-up remover te koop om je ogen goed schoon te krijgen en je wimpers gelijk te verzorgen.

 • Hoe lang zie je het resultaat van een wimperlift?

Dit hangt af van de groeicyclus van je eigen wimpers. Gemiddeld blijft het resultaat tussen de 4 en 6 weken zichtbaar, maar dat kan dus per persoon iets verschillen. Het ligt er net aan hoe snel je eigen wimpers uitvallen en er weer nieuwe groeien.

 • Wat kost wimperlifting?

Je kan je wimpers bij Pouw Nail&Skinstudio laten liften voor €50,-. Daarna hebben je wimpers nauwelijks zorg meer nodig. Make-up is niet meer per se nodig, omdat je gelifte wimpers al groter en sprekender zijn. Maak dus snel een afspraak!

Wil je een afspraak maken voor een wimperlift of meer informatie?
Mail naar info@pouwstudio.nl of bel naar 071 200 10 58