Lashes

Be Fabu-Lash

Wimperlifting is een behandeling waarbij uw eigen wimpers 4-6 weken gekruld worden. Het liften van je wimpers is iets anders dan wimperextensions. Wimperextensions zijn valse wimpers die aan uw eigen wimpers worden vastgemaakt. Bij wimperlifting werken we enkel met en op de eigen wimperhaartjes.

Extensions groeien met uw wimpers mee en als deze uitvallen, krijgt u ‘hapjes’ in uw wimpers. Die moeten weer bijgevuld met nieuwe haartjes.

Bij een wimperlift bent u in 1x klaar. Bij deze behandeling worden uw eigen wimpers door middel van de Lifting Solution en de Setting solution in de juiste vorm gebracht. Dit gebeurt door de zwavelverbinding in uw wimper in de gewenste krul vast te zetten. Ik maak voor deze behandeling gebruik van de producten van MyLash.

Bent u bang dat uw wimpers niet geschikt zijn voor wimperlifting? Maakt u zich geen zorgen. De behandeling is zowel bij korte als lange wimpers mogelijk. In de salon kijken we samen wat voor soort wimpers u heeft en wat voor krul het mooiste bij u past. Uw wimpers worden gelijk geverfd waardoor uw wimpers nog langer lijken en uw ogen nog meer spreken.

De voordelen van wimperlifting

 • 4 tot 6 weken mooie gekrulde wimpers
 • Geen wimperkruller meer nodig
 • Geen wimper extensions meer nodig
 • Bijna geen mascara meer nodig
 • Handig voor mensen met allergie voor make-up
 • Direct resultaat
 • Bestand tegen water
 • Niet schadelijk voor uw eigen wimpers

Goodbye Fake Lashes, Hello Curls!

Veel gestelde vragen over het liften van wimpers

Sinds ik ben begonnen met het aanbieden van wimperliftbehandelingen krijg ik er regelmatig vragen over. Ik heb de meest gestelde vragen over wimperlifting hieronder beantwoord.

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met me op, ik help u graag.

 • Is wimperlifting schadelijk?

Nee, deze behandeling is absoluut niet schadelijk voor uw eigen wimpers. Ik heb een uitgebreide training gevolgd om de wimperlift uit te voeren. De coatings die ik gebruik voor de behandeling zijn mild en verzorgend voor uw eigen wimpers. Net als de verf die ik gebruik om uw wimpers na de wimperlift te kleuren.

Heeft u erg gevoelige ogen of allergieën, overleg dan even met me om te kijken of de wimperlift ook in uw situatie geschikt is.

 • Hoe lang duurt een wimperlift?

Een wimperbehandeling duurt ongeveer 60 minuten. Ik verwijder eerst eventuele make-upresten. Daarna bepalen we met een siliconenschild de curve van uw wimpers aan de hand van de wimperlengte. Met een speciale gelcoating worden uw wimpers gelift van de aanzet. Het resultaat is een open blik met lange, perfect gespreide wimpers. En doordat uw wimpers ook een kleurtje krijgen, geeft dit meteen een extra colour boost en heeft het een nog mooier resultaat.

 • Mag ik make-up gebruiken nadat mijn wimpers gelift zijn?

Ja, dat mag zeker, maar u zult zien dat mascara niet eens meer per se nodig is.

Het is wel belangrijk om uw wimpers de eerste 24 uur droog te houden. Zo hebben de wimpers tijd om zich te fixeren. Gebruik daarom die eerste 24 uur geen make-up en probeer zo min mogelijk in uw ogen te wrijven. Na 24 uur kunt u er gewoon mee douchen, sporten, zwemmen, naar de sauna etc. Let er ook even op dat u voorzichtig slaapt. Als u met uw gezicht en dus uw ogen diep in uw kussen ligt, kunnen de wimpers een beetje scheef gaan zitten of iets door de war gaan (maar dit is met een schoon borsteltje, makkelijk weer te herstellen)

 • Kan ik mijn ogen met elk make-up reiniger schoonmaken?

U kunt uw ogen na een wimperlift gewoon reinigen. Er is in de salon ook een speciale make-up remover te koop om uw ogen goed schoon te krijgen en uw wimpers gelijk te verzorgen.

 • Hoe lang zie je het resultaat van een wimperlift?

Dit hangt af van de groeicyclus van uw eigen wimpers. Gemiddeld blijft het resultaat tussen de 4 en 6 weken zichtbaar, maar dat kan dus per persoon iets verschillen. Het ligt er net aan hoe snel uw eigen wimpers uitvallen en er weer nieuwe groeien.

 • Wat kost wimperlifting?

U kunt uw wimpers bij Pouw Nail&Skinstudio laten liften voor €41,50. Daarna hebben uw wimpers nauwelijks zorg meer nodig. Make-up is niet meer per se nodig, omdat uw gelifte wimpers al groter en sprekender zijn. Maak dus snel een afspraak!

Wilt u een afspraak maken voor een wimperlift of meer informatie?
Mail naar info@pouwstudio.nl of bel naar 071 200 10 58