Brows

Wilt u wat vollere wenkbrauwen of #BROWSONFLEEK? Dan zijn Henna Brows een mooie uitkomst voor u.

Henna Brow Treatment – BrowTycoon
Tijdens een Henna Brow treatment worden zowel de haartjes als de huid gekleurd. Henna is een natuurlijk product wat afkomstig is van de struik ”Lawsonia Inermis”. Tijdens de henna behandelingen wordt gewerkt met BrowTycoon.

BrowTycoon is het enige Nederlandse henna merk dat 100% plantaardig is. De wenkbrauwen worden dus zonder ammoniak of waterstofperoxide gekleurd.

De perfecte wenkbrauwen creëren
De BrowTycoon Henna is er in 10 prachtige kleuren, variërend van lichte grijs- en blondtinten tot lichtbruin en diep donkerbruin. Deze kunnen we met elkaar mixen en op die manier helemaal aanpassen naar uw haar- en huidskleur.

Afhankelijk van uw huidtype en de nazorg blijft de henna tot 2 weken op de huid blijven zitten en tot 6 weken op de haartjes. Bij een vettere huid kan de henna wat eerder verdwijnen.

Bent u bang voor een eventuele allergische reactie op de henna? Kom dan vrijblijvend langs voor een huidtest. Wanneer de huid binnen 48 uur geen reactie vertoond, kunt met een gerust hart de behandeling ondergaan! Het is belangrijk dat u uw wenkbrauwen 2 weken voor de behandeling niet meer epileert, waxt of verft.

DE VOORDELEN VAN HENNABROWS

 • Uw huid kan worden mee geverfd voor meer body
 • U hoeft niet meer dagelijks bij te tekenen
 • Henna blijft 5 tot 14 dagen op de huid zitten (afhankelijk van uw huidtype en verzorging)
 • Henna blijft 4 tot 6 weken op de haartjes zitten
 • Geen wenkbrauw make-up nodig
 • Direct resultaat
 • Bestand tegen water
 • Niet schadelijk voor uw eigen wenkbrauwen
 • Uw wenkbrauwen worden gelijk gestyled. (door middel van wax, epileren, knippen)
 • Vegan
 • 100% plantaardig
 • Dierproefvrij
 • Vrij van PPD, waterstofperioxide, ammoniak en zware metalen

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER HENNABROWS

Sinds ik ben begonnen met het aanbieden van browbehandelingen krijg ik er regelmatig vragen over. Ik heb de meest gestelde vragen alvast hieronder beantwoord.

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met me op, ik help u graag.

• Is henna schadelijk?

Nee, deze behandeling is absoluut niet schadelijk voor uw wenkbrauwen. Ik heb een uitgebreide training gevolgd om de hennabrow behandeling uit te voeren. Hennabrows is een supergoed alternatief voor het verven van uw wenkbrauwen zonder ammoniak of waterstofperioxide. Heeft u erg gevoelige ogen of allergieën, overleg dan even met me om te kijken of de hennabrow behandeling ook in uw situatie geschikt is.

• Hoe lang duurt een hennabrow behandeling?

Een hennabrow behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Allereerst bespreken we wat uw wensen zijn, qua kleur en vorm. Dan verwijder ik eerst eventuele make-upresten. Daarna ontvetten we de wenkbrauw met speciale shampoo en scrubben we de wenkbrauwen zodat alle dode huidcellen weg zijn. Dan bepalen we met een speciale meettechniek de vorm van uw wenkbrauw. Hierna brengen we de henna aan, er wordt ongeveer 4 keer een laag henna aangebracht voor de mooiste kleur intensiteit. Na het verwijderen van de henna worden uw wenkbrauwen nog in model gebracht door middel van wax, epileren en eventueel bij knippen. Zo zijn uw wenkbrauwen helemaal ‘’on fleek’’.

• Mag ik make-up gebruiken na de hennabrow behandeling?

Ja, dat mag zeker, maar u zult zien dat u geen wenkbrauw product meer nodig heeft!

• Kan ik mijn ogen met elk make-up reiniger schoonmaken?

U kunt uw ogen na een hennabrow behandeling gewoon reinigen, probeer wel de wenkbrauwen te vermijden, de eerste 24 uur na de brow treatment is het belangrijk dat de wenkbrauwen droog blijven.

• Hoe lang zie je het resultaat van hennabrows?

Afhankelijk van uw huidtype en de nazorg kan de henna tot 2 weken op de huid blijven zitten en tot 6 weken op de haartjes. Bij een vettere huid kan de henna eerder verdwijnen.

Probeer zo min mogelijk aan de wenkbrauwen te zitten en vermijd de eerste 24 uur sowieso contact met water, olie, make-up of crème. Vermijd contact met chloor- en zoutwater. Het is verstandig castor olie op de hennabrow te smeren als u gaat douchen, zo komt er zo min mogelijk water op de wenkbrauw. Pas daarnaast op met de zon en zonnebank, hierdoor vervaagt de kleur sneller.

• Kan een hennabrow behandeling altijd worden uitgevoerd?

In onderstaande gevallen is het niet mogelijk de hennabrow behandeling uit te voeren.

– Allergie voor henna/walnoten

– Glycose-6-fosfaat-dehydrogenase (G6PD)

– Gebruik van Lithium, bij bloedarmoede

– Wondjes rondom de wenkbrauwen

– Recent geverfde wenkbrauwen

– (Bijna) geen wenkbrauwharen

• Wat kosten hennabrows?

U kunt uw wenkbrauwen bij Pouw Nail&Skinstudio laten stylen voor €37,50. Daarna hebben uw wenkbrauwen nauwelijks zorg meer nodig. Make-up is niet meer nodig, omdat uw wenkbrauwen prachtig van kleur zijn en super strak gestyled!

Maak dus snel een afspraak!

 

Wilt u een afspraak maken voor een heerlijke behandeling of meer informatie?
Mail naar info@pouwstudio.nl of bel naar 071 200 10 58