Over ons

Bij een bezoek aan ons wordt je ontvangen in een sfeervolle salon met een Afrikaanse touch, we hopen dat de sfeer ervoor zorgt dat elke klant zich welkom voelt. We starten altijd met een uitgebreide intake waarbij we kijken naar je wensen, klachten of huidproblemen. Tegenwoordig nemen wij tijdens de intake ook een gedeelte levensstijl mee, denk aan voeding, stresslevel, slaap, slechte gewoontes, omdat dit ook meespeelt met veel huidproblemen. Na de intake maken we samen een stappenplan met bijbehorende behandelingen en producten om met elkaar te werken naar huidverbetering.

Visie

Bij Pouwstudio vinden we dat echte schoonheid van binnen zit, maar dat die best van buiten gezien mag worden. Iedereen is uniek en juist dat willen we benadrukken, persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat jij je gezien en begrepen voelt. Wij werken met huidverbeterende producten die gemaakt zijn met aandacht voor natuur en wereld. Samen zorgen we er zo voor dat we jouw innerlijke schoonheid naar buiten halen.

Missie

Bij ons in de salon kun je terecht voor diverse huidverbeterende behandelingen, het is onze missie onze kennis met jou te delen in een vertrouwde omgeving en met persoonlijke aandacht. Wij werken volgende Afrikaanse Ubuntu filosofie – Ik ben omdat wij zijn – Huidverbetering is volgens ons iets wat je namelijk bereikt door samen te werken, te geven en te nemen en door kennis te delen. De kern van Ubuntu draait om menselijkheid, je kan alleen gelukkig zijn als anderen gelukkig zijn en dat is precies wat wij graag zien in de salon!

Sawubona

De meestvoorkomende groet onder de Afrikaanse Zoeloe-bevolking is Sawubona. Het betekent letterlijk: Ik zie jou, jij bent belangrijk voor mij en ik waardeer jou. Voor ons een belangrijke begroeting, wij vinden het belangrijk dat jij je gezien voelt!

Wil je een afspraak maken voor een heerlijke behandeling of meer informatie?
Mail naar info@pouwstudio.nl of bel naar 071 200 10 58