Over ons

Welkom bij Pouw Nail & Skinstudio
Pouw Nail & Skinstudio is een schoonheids- en nagelsalon in het centrum van Roelofarendsveen en is in 2014 opgericht
door Jessie Pouw. U vindt de salon in het gezellige winkelhart van Kaag & Braassem, op de 1e etage van Marna Hairclub.
Mijn werk als schoonheidsspecialiste kenmerkt zich door perfectie in resultaat, creativiteit en passie in de uitvoering. Ik
maak het mensen graag naar hun zin en vind het geweldig om ze hun eigen schoonheid te tonen. Mijn focus ligt daarbij
op ontspannende gezichtsbehandelingen en huidverbetering. En wat is er mooier dan dit te doen in mijn eigen salon?
Een plek waar u 100% gast bent en verzekerd kunt zijn van alle aandacht en de nieuwste technieken en productinnovaties op het gebied van beauty & wellness.

“Echte schoonheid zit van binnen, maar mag best van buiten worden gezien.”

Huid- en nagelverzorging
Bij Pouw Nail & Skinstudio kunt u terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, massages, nagelbehandelingen met gel of gellac of een manicure. Naast allround schoonheidsspecialiste heb ik mij gespecialiseerd als make-up artist, dus ook voor (bruids)make-up bent u bij mij aan het juiste adres. Tijdens de behandelingen die u ondergaat in de salon kunt u zich even helemaal ontspannen, ontsnappen aan de stress en krijgt u de aandacht die u zó verdient.

Pouw Nail & Skinstudio werkt met de natuurlijke verzorgingsproducten van
het Zuid-Afrikaanse merk Kalahari. Deze hoogwaardige producten bevatten ingrediënten van plantaardige oorsprong.
Voor uw nagelbehandelingen wordt gebruik gemaakt van de producten van Alessandro, een internationaal bedrijf dat al 25 jaar als filosofie heeft: vrouwen op deze aarde alleen het beste bieden. De producten van Alessandro zijn zuurvrij en dus niet schadelijk voor uw nagels. Voor uw bruids- of feestmakeup werken wij met de prachtige make-up van Nonon. Een merk van eigen bodem, met een geweldig assortiment en prachtige kleuren om uw make-up helemaal naar wens te maken.

Gespecialiseerd in huidverbeterende gezichtsbehandelingen
Vanuit mijn eigen interesse en om me als schoonheidsspecialiste te kunnen onderscheiden, heb ik me de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd op het gebied van huidverbeterende gezichtsbehandelingen.
Ik volg regelmatig trainingen op dit gebied, zodat ik altijd op de hoogte ben van de beste behandeltechnieken. Zo kunt u in de salon inmiddels terecht voor bindweefselbehandelingen, huidverbetering door microneedling en diverse zuiverende en verjongende gezichtsbehandelingen.

ZZP talent 2019
In 2019 won ik de ondernemersprijs van ZZP talent Kaag en Braassem 2019. En daar ben ik natuurlijk super
trots op. De jury roemde het feit dat ik in een paar jaar tijd uitgroeide van een salon aan huis naar een zelfstandig,
centraal gelegen pand in Roelofarendsveen. Dat ik daarbij ook maatschappelijk bezig ben, door stagiairs een praktijkkans te bieden, gaf uiteindelijk de doorslag om de prijs te winnen. Na 5 jaar is dit echt de kers op de taart voor mij, wie had dit gedacht 5 jaar geleden? Starten vanuit een slaapkamer en uitgroeien tot een prachtige salon in het centrum van Roelofarendsveen! Dat had natuurlijk nooit gekund door alle lieve klanten die ik in de afgelopen heb mogen ontvangen. Er gaan hopelijk nog vele prachtige jaren komen!

Ik hoop u snel een keer te verwelkomen bij Pouw Nail & Skinstudio!