Over ons

Welkom bij Pouw Nail&Skinstudio!

Sinds 2014 heb ik, Jessie Pouw, mijn eigen schoonheidssalon. Na afronding van de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste ben ik klein begonnen, vanuit een kamer in mijn ouderlijk huis op de Schoener in Oude Wetering en inmiddels is mijn bedrijf een bloeiende beautysalon met een nog steeds groeiende, loyale klantenkring.

Omdat de salon uit z’n jasje groeide, ben ik sinds november 2018 verhuisd en werk ik nu als schoonheidsspecialiste in het centrum van Roelofarendsveen, onder de naam: Pouw Nail & Skinstudio.

U vindt de salon middenin het gezellige winkelhart van Kaag & Braassem, op de 1e etage van Marna Hairclub.

Mijn werk kenmerkt zich door perfectie in resultaat, creativiteit en passie in de uitvoering: het mensen naar de zin maken door ze hun eigen schoonheid te tonen

En wat is er mooier dan dit te doen in mijn eigen salon, waar u 100 gast bent en u verzekerd kunt zijn van alle aandacht en de nieuwste technieken en productinnovaties op het gebied van beauty & wellness.

“Echte schoonheid zit van binnen, maar mag best van buiten worden gezien.”

Bij Pouw Nail&Skinstudio kunt u terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, massages, nagelbehandelingen met gel of gellac of een manicure. Naast allround schoonheidsspecialiste heb ik mij gespecialiseerd als make-up artist, dus ook voor (bruids)make-up bent u bij mij aan het juiste adres.
Tijdens de behandelingen die u ondergaat in mijn salon kunt u zich even helemaal ontspannen, ontsnappen aan de stress en krijgt u de aandacht die u zó verdient.

Pouw Nail&Skinstudio werkt met de natuurlijke verzorgingsproducten van het Zuid-Afrikaanse merk Kalahari. Deze hoogwaardige producten bevatten ingrediënten van plantaardige oorsprong.

Voor uw nagelbehandelingen wordt gebruik gemaakt van de producten van Alessandro, een internationaal bedrijf dat al 25 jaar als filosofie heeft: vrouwen op deze aarde alleen het beste bieden.  De producten van Alessandro zijn zuurvrij en dus niet schadelijk voor uw nagels.

Voor uw bruids- of feestmakeup werken wij met de prachtige make-up van Make-up Studio Amsterdam. Een merk van eigen bodem, met een geweldig assortiment en prachtige kleuren om uw make-up helemaal naar wens te maken.

Ik hoop u snel een keer te verwelkomen bij Pouw Nail&Skinstudio!

Wilt u een afspraak maken voor een heerlijke behandeling of meer informatie? Mail naar info@pouwstudio.nl of bel naar 071 200 10 58