Over ons

Welkom bij Pouw Nail & Skinstudio
Pouw Nail & Skinstudio is een schoonheidssalon vlakbij het centrum van Roelofarendsveen en is in 2014 opgericht door Jessie Pouw. Je vindt de salon in het gezellige Kaag & Braassem, op bedrijven terrein de Lasso-Zuid. Een plek waar je 100% gast bent en verzekerd kunt zijn van alle aandacht en de nieuwste technieken en productinnovaties op het gebied van beauty & wellness.

“Echte schoonheid zit van binnen, maar mag best van buiten worden gezien.”

Huidverbetering
Bij Pouw Nail & Skinstudio kan je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, huidverbeterende peelings en massages. Tijdens de behandelingen die je ondergaat in de salon kan je even helemaal ontspannen, ontsnappen aan de stress en krijg je de aandacht die je zó verdient. Pouw Nail & Skinstudio werkt met de natuurlijke huidverbeterende producten van
de Zuid-Afrikaanse merken Kalahari & Optiphi. Kalahari Lifestyle producten bestaan voornamelijk uit  ingrediënten van plantaardige oorsprong. Optiphi werkt op huidverjonging en heeft een meer medische achtergrond.
Voor prachtige make-up  werken wij met Nonon. Een merk van eigen bodem, met een geweldig assortiment en prachtige kleuren om je make-up helemaal naar wens te maken.

Gespecialiseerd in huidverbeterende gezichtsbehandelingen
Vanuit onze interesse en om onze salon te kunnen onderscheiden, zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren op het gebied van huidverbeterende gezichtsbehandelingen.
We volgen regelmatig trainingen op dit gebied, zodat we altijd op de hoogte zijn van de beste behandeltechnieken. Zo kan je in de salon inmiddels terecht voor bindweefselmassage, diverse zuiverende en verjongende gezichtsbehandelingen.

ZZP talent 2019
In 2019 won Jessie van Pouw Nail&Skinstudio de ondernemersprijs van ZZP talent Kaag en Braassem 2019. De jury roemde het feit dat de salon in een paar jaar tijd uitgroeide van een salon aan huis naar een zelfstandig pand in Roelofarendsveen. Dat we daarbij ook maatschappelijk bezig zijn, door stagiairs een praktijkkans te bieden, gaf uiteindelijk de doorslag om de prijs te winnen. Na 5 jaar is dit echt de kers op de taart voor Pouw Nail&Skinstudio, wie had dit gedacht 5 jaar geleden? Starten vanuit een slaapkamer en uitgroeien tot een prachtige salon in het centrum van Roelofarendsveen! Dat had natuurlijk nooit gekund door alle lieve klanten die we in de afgelopen hebben mogen ontvangen. Er gaan hopelijk nog vele prachtige jaren komen!

We hopen je snel een keer te verwelkomen bij Pouw Nail & Skinstudio!