Optiphi Skin Treatments

”Naast ons prachtige merk Kalahari, hebben het huidverbeterende merk Optiphi in onze salon. Waar Kalahari huidverbetering combineert met wellness, richt Optiphi zich enkel en alleen op huidverbetering. Optiphi is te herkennen aan de strakkere zilveren en rode verpakkingen en wordt in Afrika door dermatologen gebruikt. Wil je dus puur en alleen huidverbetering, korte peeling met weinig ”down-time” dan is Optiphi het merk voor jou!”

Huidverbetering met de producten van Optiphi
De producten van Optiphi zijn huidverjongingsproducten die zijn ontstaan uit diverse onderzoeken binnen de wondgenezingsindustrie. De lijn is ontwikkeld op basis van ervaring van biochemische achtergronden. Bij Optiphi staat algehele huidverjonging centraal. De producten focussen zich op de cel. Dit gebeurt door optimale concentraties werkstoffen op cellulair niveau.

Elke gezichtsbehandeling is specifiek aangepast aan de behoeften van je huidtype. Op basis van mijn ervaring als schoonheidsspecialiste en de trainingen die ik vanuit Optiphi heb gevolgd, adviseer ik je bij het kiezen van de juiste behandeling.

Omdat de behandelingen van Optiphi vooral bestaan uit peelings op basis van glycol. Laten wij je bij je eerste bezoek kennis maken met Optiphi d.m.v. de Optiphi Meet & Treat behandeling, hierin doen wij een uitgebreide skincheck om er achter te komen wat je wensen zijn en wat je normale product gebruik is. Aan de hand van deze skincheck stellen wij gezamenlijk een behandel plan voor je op. Om huidverbetering te bereiken heeft Optiphi ook een mooi aantal effectieve producten voor thuis, zo kan je tussen je behandelingen door je huid ook optimaal verbeteren! Huidverbetering is een proces, iedere keer als je in de salon bent, gaan we samen bepalen welke behandeling op dat moment het beste aansluit bij wat de huid vraagt.

Skin Treatments

Meet & Treat                   €60,-
Boost Your Skin              €80,-
Peel Your Skin                 €90,-
De-Age Your Skin           €120,-
De-Age Your Skin Kuur €475,-

Extra’s bij facials

Ontspannen gezichts- en decolleté massage                €13,-
Bindweefselmassage gezicht                                           €15,-
Cuppingmassage gezicht                                                  €15,-
Browstyling (harsen+verven)                                          €25,-
Browshaping (epileren+verven)                                     €25,-
Browclassic (epileren/harsen)                                        €28,-
Browtint / lashtint (wenkbrauw of wimpers verven) €10,-
Waxen bovenlip                                                                  €9,-

Waxen bovenlip & kin                                                       €17,- 

Wil je een afspraak maken voor een heerlijke behandeling of meer informatie?
Mail naar info@pouwstudio.nl of bel naar 071 200 10 58