Nonon

”Nonon is minerale make-up en is geschikt voor jong én oud.”

Nonon werd enige jaren geleden ontwikkelde de Nederlandse top make-up artist Linda Blauw.
Zij zag hoe cosmetica steeds meer verwijderd raakt van de natuur en dat consumenten geen idee hebben welke ingrediënten en chemicaliën er nou precies in hun make-up zitten. De manier waarop cosmetica wordt geproduceerd is schadelijk voor mens, dier en natuur en dat staat volgens Linda haaks op het idee van schoonheid. Vanuit die overtuiging is Nonon ontstaan: no-nonsense beauty met liefde voor mens, dier en natuur, op een eerlijke manier geproduceerd, met volledige transparantie naar de consument. Nonon is daarom ook 100% vegan!

Nonon is geschikt voor elk huidtype
Nonon is 100% natuurlijk en voegt dus geen kleurstoffen of chemicaliën toe aan haar producten. Nonon minerale make-up is hypoallergeen, er is dus geen tot weinig kans op een allergische reactie. Nonon minerale make-up is niet op dieren getest, milieuvriendelijk en vegan.
Het is geschikt voor alle huidtypes en heeft een heel fijne structuur. Het voelt heel licht aan op de huid en uw huid kan gewoon blijven ademen.
De make-up biedt bescherming tegen schadelijke UV-straling en heeft bovendien een antiseptische (ontsmettende) werking.
De minerale make-up bestaat uit losse poeder. Om de poeders aan te brengen gebruikt u een (kabuki) kwast, deze kwast neemt de minerale poeder goed op en zorgt voor het mooist resultaat. Make-up die zorgt voor een mooie egale en stralende huid, dat wil toch iedereen?

Verzorgende ingrediënten
Nonon minerale make-up bevat alleen ingrediënten die uw natuurlijk schoonheid benadrukken. Nonon bevat:

  • IJzeroxide: als natuurlijke kleurstof
  • Titanium dioxide: dit ingrediënt beschermt uw huid tegen schadelijke UV-straling
  • Zinkoxide: beschermt tegen UV straling, ontsmet de huid en kalmeert en verzacht om irritaties te voorkomen
  • Mica: heeft een glanzend effect en zorgt daarnaast voor een mooi zachte huid.
  • Tot slot gebruikt Nonon de kleurkracht van de natuur in haar minerale make-up:  ultramarine blue (CI77007), ultramarine pink (CI77007), ultramarine violet (CI77007) en chromium oxide green (CI77288).

Professionale make-up voor thuis
In de salon kan je terecht voor een professionele dag- of avond make-up en natuurlijk kunt u de minerale make-up van Nonon ook aanschaffen om thuis te kunnen gebruiken. Creëer in 5 minuten een natural look met de basis producten waardoor je huid gezond blijft en niet verstopt raakt. Van een prachtige foundation in poedervorm, een blush, in combinatie met een laagje mascara is alles wat je nodig hebt om met een gezonde, stralende look de deur uit te gaan.

make up

Wil je meer weten over het mooie make-up merk Nonon? Of je make-up laten doen door een professionele visagist?
Mail naar info@pouwstudio.nl of bel naar 071 2001058.