Kalahari Skin Treatments

”Tijdens mijn reis door Zuid-Afrika in 2018 ben ik in contact gekomen met het merk Kalahari. Ik was direct betoverd, door alle lekkere geuren, de mooie verpakkingen, maar vooral door de breedte van het assortiment, waardoor voor ieder huidtype een passend product kan worden gekozen. Het zorgt voor een geweldig resultaat! Dit moeten mijn klanten ervaren dacht ik!”

Huidverbetering met de producten van Kalahari
Kalahari Lifestyle heeft als missie om bij iedere behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant en daar sluit ik me volledig bij aan. Uw huid verdient alleen het allerbeste en Pouw Nail& Skinstudio doet er alles aan om uw huid juist dát te geven.

Elke gezichtsbehandeling is specifiek aangepast aan de behoeften van uw huidtype. Op basis van mijn ervaring als schoonheidsspecialiste en de trainingen die ik vanuit Kalahari Lifestyle heb gevolgd, adviseer ik u bij het kiezen van de juiste behandeling.

Wilt u eens kennis maken met de producten van Kalahari dan kunt u instappen met de HoneyBush Hydrate behandeling. Dit is een fijne basis behandeling om kennis te maken met Kalahari en is geschikt voor elk huidtype. Bij specifieke huidproblemen, adviseer ik over het juiste behandelingstraject. Denk hierbij aan verbetering bij: huidveroudering, acne, pigment vlekken, extreem droge of gevoelige huid. Om huidverbetering te bereiken heeft Kalahari een mooi aantal effectieve behandelingen ontwikkeld en kunt u ook mooie producten voor thuis aanschaffen om uw huid optimaal te verbeteren!

Huidverbetering is een proces, iedere keer als u in de salon bent, gaan we samen bepalen welke behandeling op dat moment het beste aansluit bij wat uw huid vraagt. Daarnaast is het belangrijk dat u thuis uw behandeling voortzet met de juiste producten. Zo halen we samen het beste uit uw huid!

Tijdens je bezoek aan de salon wordt er gekozen uit de volgende effectieve behandelingen, de specialist bepaald samen met jou welke behandeling het beste past bij jouw huid.

Skin Treatments

Meet & Treat                   €55,-
Teenage Skin.                 €40,-
Healthy Skin.                  €75,-
Glowing Skin                  €85,-

Extra’s bij facials

Ontspannen gezichts- en decolleté massage                €13,-
Bindweefselmassage gezicht                                           €15,-
Cuppingmassage gezicht                                                  €15,-
Browstyling (harsen+verven)                                          €25,-
Browshaping (epileren+verven)                                     €25,-
Browclassic (epileren/harsen)                                        €28,-
Browtint / lashtint (wenkbrauw of wimpers verven) €10,-
Waxen bovenlip                                                                  €9,-

Waxen bovenlip & kin                                                       €17,- 

Wilt u een afspraak maken voor een heerlijke behandeling of meer informatie?
Mail naar info@pouwstudio.nl of bel naar 071 200 10 58