Jessie

Hi Beauty!

Mijn naam is Jessie Pouw, 30 jaar oud en woon samen met mijn man Bjorn en zoontje Fender in Oud Ade . Sinds 2014 ben ik trotse eigenaresse van Pouw Nail&Skinstudio. Toen ik jonger was had ik een behoorlijk onzuivere huid, acne, onstekingen en roodheid. Veel producten geprobeerd, bij de huisarts geweest, uiteindelijk kwam ik bij een schoonheidsspecialiste terecht, zij heeft mij goed geholpen en sprak met zoveel passie over haar vak en omdat ik als geen ander wist hoe vervelend het kan zijn om een lastige huid te hebben besloot ik de schoonheidsspecialiste opleiding te doen. Eerst volgde ik 2 jaar de opleiding niveau 3 basis schoonheidsspecialiste en daarna nog 1 jaar niveau 4, voor mijn acne & bindweefsel specialisatie. Na deze opleiding heb mij nog verder gespecialiseerd in nagelstyling en visagie.

Mijn werk als schoonheidsspecialiste kenmerkt zich door perfectie in resultaat, creativiteit en passie in de uitvoering. Ik maak het mensen graag naar hun zin en vind het geweldig om ze hun eigen schoonheid te tonen. Mijn focus ligt daarbij op ontspannende gezichtsbehandelingen en huidverbetering. En wat is er mooier dan dit te doen in mijn eigen salon? Een plek waar je 100% gast bent en verzekerd kunt zijn van alle aandacht en de nieuwste technieken en productinnovaties op het gebied van beauty & wellness.

Sinds 2018 werk ik met 2 prachtige huidverbeteringsmerken Kalahari & Optiphi. Tijdens onze familie reis door Zuid-Afrika (waar mijn moeder geboren is)  ben ik hiermee in contact gekomen. Ik was direct betoverd, door alle lekkere geuren, de mooie verpakkingen, maar vooral door de breedte van het assortiment, waardoor voor ieder huidtype een passend product kan worden gekozen. Het zorgt voor een geweldig resultaat! Dit moeten mijn klanten ervaren dacht ik! Aangezien Afrika zo diep in mijn hart zit, is het voor mij heerlijk om elke dag – onder andere door de geuren-  een beetje te dromen over dit prachtige land!

“Echte schoonheid zit van binnen, maar mag best van buiten worden gezien.”

Vanuit mijn eigen interesse en om me als schoonheidsspecialiste te kunnen onderscheiden, heb ik me de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd op het gebied van huidverbeterende gezichtsbehandelingen.
Ik volg regelmatig trainingen op dit gebied, zodat ik altijd op de hoogte ben van de beste behandeltechnieken. Zo kan je in de salon inmiddels terecht voor bindweefselmassage, diverse zuiverende en verjongende gezichtsbehandelingen.

In 2019 won ik de ondernemersprijs van ZZP talent Kaag en Braassem 2019. En daar ben ik natuurlijk super trots op. De jury roemde het feit dat ik in een paar jaar tijd uitgroeide van een salon aan huis naar een zelfstandig, pand in Roelofarendsveen. Dat ik daarbij ook maatschappelijk bezig ben, door stagiairs een praktijkkans te bieden, gaf uiteindelijk de doorslag om de prijs te winnen. Na 5 jaar was dat echt de kers op de taart voor mij, wie had dit gedacht 5 jaar geleden? Starten vanuit een slaapkamer en uitgroeien tot een prachtige salon in het centrum van Roelofarendsveen! Dat had natuurlijk nooit gekund door alle lieve klanten die ik in de afgelopen heb mogen ontvangen. Er gaan hopelijk nog vele prachtige jaren komen!

Prive vind ik het heerlijk om iets leuks te ondernemen met mijn gezinnetje, maar vanwege mijn drukke baan vind ik het ook heerlijk om op de bank een leuke serie te kijken. Ik ben gek op sushi, daar mag je me altijd voor wakker maken en mijn lievelingsdieren zijn (natuurlijk) Afrikaanse Olifanten. Tot slot… mijn favoriete product is de Optiphi Active Facial Cleanser. Deze verricht echt wonderen!

Ik hoop je snel een keer te verwelkomen bij Pouw Nail & Skinstudio!

Wil je een afspraak maken voor een heerlijke behandeling of meer informatie?
Mail naar jessie@pouwstudio.nl of bel naar 071 200 10 58