Elice

Hi Beauty!

Mijn naam is Elice Heemskerk, 21 jaar jong. Ik woon in Katwijk waar ik in 2020 gestart ben met mijn eigen salon. Van jongs af aan was ik al bezig met uiterlijke verzorging. elke dag een andere kleur op mijn nagels bijvoorbeeld.

Rond de puberteit kreeg ik zelf last van acne, mede hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in de verzorging van de huid. Ik ervaarde zelf hoe vervelend het is om onzeker te worden van een onzuivere huid en hoe fijn het voelt als de huid gezond is en straalt, mijn passie is het om andere mensen hier ook bij te helpen.

”Voor een baas werken is niet mijn ding”

Ook wist ik vrij vroeg dat ik mijn eigen onderneming wilde starten. ”Voor een baas werken is niet mijn ding” riep ik als klein meisje al. Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten, mijn ouders hebben namelijk ook allebei hun eigen onderneming.

Het hebben van een eigen schoonheidssalon was dus altijd mijn grootste droom en sinds 2020 is deze droom werkelijkheid geworden. Na het behalen van mijn diploma voor schoonheidsspecialiste niveau 3&4 en het afronden van mijn leerzame stages, ben ik gestart met een salon aan huis. Na een aantal maanden al merkte ik dat ik meer uitdaging nodig had en kwamen Jessie en haar salon op mijn pad. Een kans die ik niet wilde laten schieten, een mooie salon in Roelofarendsveen waar ik super graag onderdeel van wil uitmaken. Blij ben ik dat ik kan zeggen dat ik per 15 Maart 2022 aanwezig ben op Dinsdag & Woensdag als schoonheidsspecialiste!

Ik vind het belangrijk om jou, mijn klant, echt een beetje me-time te geven, even een moment rust voor jezelf en helemaal niets moeten. Tegelijkertijd is het mijn doel om de huid te laten stralen, zodat ook jij straalt als je de salon verlaat! Hoe fijn is het dat Kalahari dat allebei bied. Een super mooi merk waar ik enorm fan van ben!

Naast huidverbetering ben ik gespecialiseerd in wenkbrauw behandelingen, mijn favoriete behandeling van dit moment is ”Browlift” Het is echt fantastisch om te zien hoeveel wenkbrauwen doen voor de uitstraling, heerlijk om daarmee aan de slag te gaan! Ook heb ik na stage te hebben gelopen in een Spa diverse massages in mijn vingers, ontspanningsmassages maar ook Balinese massage, dus wil je even heerlijk ontspannen kom lekker bij mij om de stoel liggen.

Ik ben ik de salon te vinden op dinsdag van 8.30-20.30 en op woensdag van 8.30-17.00.

Ik hoop je snel een keer te verwelkomen bij Pouw Nail & Skinstudio!

Wil je een afspraak maken voor een heerlijke behandeling of meer informatie?
Mail naar elice@pouwstudio.nl of bel naar 06 37 28 02 97