Kalahari Facials

”Tijdens mijn reis door Zuid-Afrika in 2018 ben ik in contact gekomen met het merk Kalahari. Ik was direct betoverd, door alle lekkere geuren, de mooie verpakkingen, maar vooral door de breedte van het assortiment waardoor voor ieder huidtype een passend product kan worden gekozen. Het zorgt voor een geweldig resultaat! Dit moeten mijn klanten ervaren dacht ik!”

Kalahari Lifestyle is ontwikkeld door de Zuid-Afrikaanse Carina Franck, opgegroeid in de Kalahari woestijn in Afrika. Samen met haar team van o.a. Botanici & Wetenschappers ontwikkelde Carina Franck een product dat uw  huid herstelt en voedt en dit allemaal met producten die de aarde ons geeft, met mooie ruwe texturen en zeldzame geuren. Het merk is vooruitstrevend, is continu bezig met de nieuwste technieken en producten op het gebied van huidverbetering en heeft daarbij ook volop aandacht voor de natuur en het milieu wat zich vertaald in de natuurlijke oorsprong van al haar producten. Uw huid verdient alleen het allerbeste en Jessie Beauty zal er alles aan doen om uw huid juist dát te geven. Elke behandeling is specifiek aangepast aan de behoeften van uw huidtype. Daarnaast geven de behandelingen en producten een unieke wellness beleving. Reis met mij mee naar Afrika en beleef de natuurlijke producten gecombineerd met de nieuwste technologie die samen een directe huidverbetering creëren.

Gezichtsbehandelingen

HoneyBush Hydrate (60 min.)

Een ontspannende kennismakings- / onderhoudsbehandeling. Reinigt en voedt de huid en is geschikt voor alle huidtypes.

Kalahari Clay (60 min.)

Een zuiverende gezichtsbehandeling. Speciaal geschikt voor de onzuivere/acne huid en de huid met hyperpigmentatie.

Kalahari Rich (60 min.)

Een hydraterende en herstellende gezichtsbehandeling. Speciaal geschikt voor de droge en gevoelige huid.

African Glow (60 min.)

Een verjongende, egaliserende gezichtsbehandeling. Geschikt voor alle huidtypen, behalve de gevoelige huid.

Earth Enzyme (60 min.)

Een verjongende, egaliserende gezichtsbehandeling met een diepe exfoliatie. Geschikt voor alle huidtypen, behalve de gevoelige huid en hyper gepigmenteerde huid.

Vitamin C (60 min.)

Een verjongende, verstevigende, verstrakkende gezichtsbehandeling. Geschikt voor alle huidtypen.

Vitamin C. Eye  (30 min.)

Een oogbehandeling speciaal voor de huid rondom de ogen. Geschikt voor alle huidtypen, behalve bij extreem gevoelige ogen. Ook te boeken bij i.c.m. een behandeling tegen gereduceerd tarief.

 

Wilt u een afspraak maken voor een heerlijke behandeling of meer informatie?
Mail naar info@pouwstudio.nl of bel naar 06 3764 9765