About Us

Welkom bij Pouw Nail&Skinstudio!

Mijn naam is Jessie Pouw
Na afronding van de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste ben ik in Oude Wetering gestart met mijn eigen schoonheidssalon. Mijn werk kenmerkt zich door perfectie in resultaat, creativiteit en passie in de uitvoering: het mensen naar de zin maken door ze hun eigen schoonheid te tonen

En wat is er mooier dan dit te doen in mijn eigen salon, waar u 100 gast bent en u verzekerd kunt zijn van alle aandacht en de nieuwste technieken en productinnovaties op het gebied van beauty & wellness.

“Echte schoonheid zit van binnen, maar mag best van buiten worden gezien.”

Bij Pouw Nail&Skinstudio kunt u terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, massages, nagelbehandelingen met gel of gellac of een manicure. Naast allround schoonheidsspecialiste heb ik mij gespecialiseerd als make-up artist, dus ook voor (bruids)make-up bent u bij mij aan het juiste adres.
Tijdens de behandelingen die u ondergaat in mijn salon kunt u zich even helemaal ontspannen, ontsnappen aan de stress en krijgt u de aandacht die u zó verdient.

Pouw Nail&Skinstudio werkt met de natuurlijke verzorgingsproducten van het Zuid-Afrikaanse merk Kalahari. Deze hoogwaardige producten bevatten ingrediënten van plantaardige oorsprong.

Voor uw nagelbehandelingen wordt gebruik gemaakt van de producten van Alessandro, een internationaal bedrijf dat al 25 jaar als filosofie heeft: vrouwen op deze aarde alleen het beste bieden.  De producten van Alessandro zijn zuurvrij en dus niet schadelijk voor uw nagels.

Voor uw bruids- of feestmakeup werken wij met de prachtige make-up van Make-up Studio Amsterdam. Een merk van eigen bodem, met een geweldig assortiment en prachtige kleuren om uw make-up helemaal naar wens te maken.

Ik hoop u snel een keer te verwelkomen bij Pouw Nail&Skinstudio!

Sfeerimpressie1

Wilt u een afspraak maken voor een heerlijke behandeling of meer informatie? Mail naar info@pouwstudio.nl of bel naar 06 3764 9765